HypnoYoga

HypnoYoga in het prachtige Dominicanenklooster te Zwolle!

Wat is hypnoyoga?

Hypnoyoga is een unieke combinatie van yoga en hypnose. In Amerika is het al een rage, omdat je voor een relatief kleine prijs, toch een echte hypnose-sessie meemaakt. En hij is ook nog eens extra effectief!

Wil jij er (weer) bij zijn? Boek dan nu je plek voor 6 september!

Waarom werkt Hypnoyoga zo goed?

Waarom deze combi? Omdat je lichaam op en top voorbereid is door de yoga, en de veranderingen in het onderbewustzijn dan nog makkelijker aan te brengen zijn.

Met Hypnoyoga helpt onze Alyssa je, om eerst lichaam en geest tot rust te brengen, door middel van ontspannende yin yoga. Uitgekiende yogaposities helpen je om je helemaal bij jezelf te komen, en open te stellen voor wat er daarna komt…
Een heerlijke hypnose om beter om te kunnen gaan met (werk)stress.

Wie is Alyssa?

Alyssa is een ervaren yogadocente, die gek is op het volgen van nieuwe trainingen. Aangezien zij ook hypnosecoach is bij Praktijk van der Leij, is ze de eerste in Zwolle die dit doet! Alyssa kan als geen ander een sfeer creëeren waarin de hypnose helemaal tot zijn recht komt.

Werkt dat wel, in een groep? 

Jazeker. Het gaat om een kleine groep. En de energie van de groep en het feit dat de anderen ook in trance gaan, kunnen juist helpen om zelf ook dieper te ontspannen.

Kan ik dat wel, yoga en/of in hypnose gaan?

Het enige wat jij hoeft te doen, is je openstellen en zorgen dat je niet in slaap valt door de heerlijke onstpanning. Misschien vind je het even spannend, maar eigenlijk vindt iedereen hypnose vooral fijn! En onthoud: je bent niet weg, en doet ook geen gekke dingen. Er is altijd nog een waakzaam deel wat meekijkt, en als je wilt, doe je je ogen gewoon open. 

Voor wat de yoga betreft: Alyssa gebruikt specifieke posities die je helpen om je open te stellen. Maar tegelijkertijd zijn ze voor iedereen te doen, ook voor beginners. Het maakt niet uit of je helemaal niet lenig bent of wel of niet ervaren.

Wat zijn de kosten en wat is het thema?

Een normale hypnosesessie kost 125 euro, maar bij Hypnoyoga krijg je er ook nog een yogales bij, voor maar 29,95 euro!

Op 6 september gaat de hypnose over beter om te kunnen gaan met (werk)stress.

6 september van 19:00 tot ongeveer 21:00 uur.

De Hypnoyoga vindt plaats in het schitterende Dominicanenklooster te Zwolle,  in de Yoga-ruimte 3.12.

Parkeren kan op de Assendorperdijk 2, op de parkeerplaats van het klooster.

Na je bestelling ontvang je een mail met verdere uitleg en gegevens. Maar als je vooraf nog vragen hebt, schroom dan niet om te mailen naar info@praktijkvanderleij.nl.

De hypnoyogasessie wordt op naam geregistreerd. Gaat iemand anders in je plaats? Geef dit dan bij aankomst even aan. 

 

Enige resultaat