Team

 

Team Praktijk van der Leij

Een integere, mensgerichte aanpak en daarin altijd een vriendelijke en open blik behouden? Daar houden we van. Wij staan met beide benen op de grond en denken graag met je mee. Gedreven én betrokken. Maak kennis met het team van Praktijk van der Leij.

linden praktijk van der leij hypnose zwolle meppel

Linden

Linden is maatschappelijk werker, hypnotherapeut en oprichter van Praktijk van der Leij. Ze is empathisch en stelt je op je gemak. Ze is gepassioneerd, nuchter én openminded. Ook leest ze zelden iets anders dan vakliteratuur en gaat ze het liefst elke maand op cursus!

Linden: “Ik vind zo ongeveer álles mooi aan mijn vak. Maar vooral dat ik iemands kern mag zien, want kwetsbaarheid maakt een mens mooi! En ik mag het helemaal op mijn manier doen. Ik hou ervan om ook af en toe te kunnen lachen samen. En ik geef ook terug wat mij opvalt, want ik wil een gelijkwaardig gesprek. Van mens tot mens.”

Specialisaties: jongeren vanaf acht jaar,  tieners en volwassenen met angsten, onzekerheid, PDS. En mensen die last hebben van een druk hoofd of meer uit zichzelf willen halen.

Werkt in: Zwolle
Op: Maandag, woensdag en vrijdag
Beroepsvereniging: NBVH/ RBCZ
Geschillencommissie: SCAG

Thelma praktijk van der leij maagband hypnose zwolle meppel

Thelma

Thelma is naast hypnotherapeut ook NLP Practitioner. En ze is gecertificeerd Virtuele Maagband Practitioner, volgens de opleiding van Sheila Granger (de grondlegger). Je kunt Thelma omschrijven als menstherapeut, maar ook efficiënt en creatief. Ze is lekker nuchter en humoristisch. 

Thelma: “Ik ben gespecialiseerd in moeilijk verklaarbare lichamelijke klachten en pijn. Daarnaast ben ik ook counselor en psycho-oncologisch therapeut. Zo kan ik je helpen in bijvoorbeeld het rouwproces wanneer je een dierbare bent verloren. Of tijdens (en na) een oncologie-traject. Wat ik het mooiste vind? Het moment dat je ziet en voelt dat iemand weer terugkomt in z’n kracht!” 

Specialisaties: lichamelijke klachten en pijn, slaapproblemen, burn-out, depressie, oncologie en rouwverwerking.

Werkt in: Zwolle
Op: Dinsdag en woensdag
Beroepsvereniging: NBVH/ RBCZ
Geschillencommissie: SCAG

ada praktijk van der ley hypnotherapie zwolle meppel

Ada

Ada is integraal hypnotherapeut, psychodynamisch therapeut en Life Coach. Ze heeft dan ook al heel wat jaren ervaring in het werken met mensen. Ze is betrokken, werkt intuïtief en kan snel tot de kern van een probleem komen. Ook denkt ze kritisch mee en heeft ze oog voor je talenten!

Ada: “Het raakt mij iedere keer opnieuw als cliënten mij hun vertrouwen schenken en mij niet alleen hun buitenkant laten zien, maar ook wat er van binnen bij hen leeft. Ik ben dankbaar dat ik cliënten mag helpen zichzelf te zijn, het beste in hen naar boven te halen en los te laten wat hen daarin belemmert. Als mensen blij zijn met zichzelf en hun leven, maken ze de wereld een stukje mooier. Daar ga ik voor, met veel plezier!”

Specialisaties: hooggevoeligheid, opstellingen, stress, burn-out, energetisch- en intuïtief werken.

Werkt in: Harderwijk
Op: Alle werkdagen
Beroepsvereniging: NBVH/ RBCZ
Geschillencommissie: SCAG

mascha praktijk van der leij hypnose zwolle meppel maagband hypnotherapie

Mascha

Mascha is hypnotherapeut, HSP-coach, fervent NLP’er, en ervaringsdeskundige in de mantelzorg. En oh ja: ze werkt ook graag met hypnosecoaching! Ze is nuchter én open-minded  en altijd op zoek naar wat mensen beweegt. Maar ook: rechtdoorzee en enthousiast. En inventief genoeg om nét dat onderliggende thema te vinden, dat iemand anders niet vindt. Daardoor krijg je vaak verrassende nieuwe inzichten!

Mascha: “Een persoonlijk groeiproces is spannend, maar je komt er altijd completer uit. Ik vind het gaaf wanneer je je bewust wordt van de mogelijkheden die je in jezelf hebt om situaties te verbeteren. En daarin ben jij de aangever en ik het hulpmiddel.”

Specialisaties: Hooggevoeligheid, NLP,  burnout/overspannenheid, (faal) angst/paniek, gebrek aan zelfvertrouwen, lichaamsgerichte problematiek, familie systemen/patronen, het plaatsen van de virtuele maagband en ondersteunen van partner en familie bij PTSS.

Werkt in: Meppel en Zwolle.
Op: Vrijdag in Meppel, op zaterdag in Zwolle.
Beroepsvereniging: NBVH/ RBCZ
Geschillencommissie: SCAG

petra praktijk van der leij meppel zwolle hypnothrapie

Petra

Petra is  hypnotherapeut maar werkt ook met NLP, ademwerk, EMDR en nog veel méér. Petra is een vakidioot, heeft een hoog succespercentage en ze doet dat wat nodig is om jou zo snel mogelijk te helpen.

Petra: “Ik vind het geweldig als mensen hun angsten, trauma’s, belemmeringen, en onzekerheid overwinnen en vanuit hun hart gaan leven. Hypnotherapie is voor mij een krachtige manier om vanuit het onderbewuste weer een prettige en nieuwe balans te laten ontstaan.”

Specialisaties: angst en onzekerheid, burn-out en depressie, pleasegedrag, teveel voor anderen zorgen, niet lekker in je vel zitten en stemmingswisselingen, seksueel misbruik-problematiek, specifieke fobieën, werkgerelateerde klachten en nog veel meer.

Werkt in: Zwolle
Op: Donderdag en vrijdag
Beroepsvereniging: NBVH/RBCZ
Geschillencommissie: SCAG

merel praktijk van der leij hypnose hypnotherapie zwolle meppel

Merel

Merel is hypnosecoach en kindercoach met een specialisme in autisme en aanverwante diagnoses. Ze is invoelend, sociaal, enthousiast en houdt van een uitdaging. Haar bijnaam is ‘Wikipedia’, omdat ze overal wel wat vanaf weet. Nutteloze feitjes, noemt ze dat.

Merel: “Ik geniet ervan, om mensen die dat niet verwachten, tóch mee te krijgen en ze te verrassen met het resultaat in korte tijd. Het is fantastisch om te zien hoe iemand een angst kwijtraakt, of eindelijk van dat overtollige gewicht afkomt. En omdat ik graag kijk naar het hele plaatje -om iedereen zo goed mogelijk te kunnen helpen-, volg ik hiernaast ook nog een opleiding tot natuurvoedingscoach.”

Specialisaties: (jonge) kinderen, autisme, afvallen en stoppen met roken. Maar ook: fobieën en onzekerheid.

Werkt in: Zwolle
Op: Dinsdag en donderdag.
Beroepsvereniging: CAT
Geschillencommissie: GAT

 

britt praktijk van der leij hypnotherapie zwolle meppel

Britt

Britt is hypnosecoach en ervaringsdeskundige bij Praktijk van der Leij.  Daarvoor werkte ze jarenlang met mensen met een beperking. Britt is lekker toegankelijk, humoristisch, en nuchter en betrouwbaar. Ze stelt je helemaal op je gemak en heeft een heldere aanpak.

Britt: “Eerst deed ik de Front Office, maar ik werd al snel de rechterhand van Linden. Toen vroeg Linden me, of ik me om wilde scholen tot hypnosecoach. Dat vond ik zó tof! Ik hoor nu vaak, dat ik een kalmerend effect heb op mensen. Daar ben ik dankbaar voor. Dus ik haalde ook mijn PSBK, en op dit moment ben ik bezig met een opleiding tot Life Coach. Heel gaaf allemaal.

Specialisaties: afvallen met snacksessies of een virtuele maagband en stoppen met roken.

Werkt in: Meppel
Op: Maandag, dinsdag en donderdag.
Beroepsvereniging: CAT
Geschillencommissie: GAT

alyssa praktijk van der leij hypnose zwolle meppel

Alyssa

Alyssa is hypnosecoach en yogadocente. Ze ziet zowel in hypnose als in hypnoyoga (ook bij Praktijk van der Leij) de kans om mensen te helpen in hun eigen ontwikkeling. Alyssa is vol inspiratie, leergierig en gedreven en helpt graag om samen te werken aan overtuigingen en denkwijzen die jou wél dienen.

Alyssa: “Vaak weet je zelf heel goed wat je nodig hebt, maar soms kun je daar niet bij komen. Dan kan een hypnosecoach je helpen door samen te werken aan overtuigingen en denkwijzen die jou dienen. Ik heb dan ook een passie voor het opruimen en doorbreken van blokkades en oude patronen die niet meer bij je passen.”

Specialisaties: Hypnoyoga, stoppen met roken, afvallen, sporthypnose en het verbeteren van je zelfbeeld.

Werkt in: Zwolle
Op: Maandag, woensdag en vrijdag.
Beroepsvereniging: CAT
Geschillencommissie: GAT