Effectieve hulp bij depressie, angst en onzekerheid – voor meer geluk, rust en zelfvertrouwen.

Veel mensen hebben hardnekkig en langdurig last van spanning en angst. Angst is een emotie die ineens ontstaat als er acuut gevaar dreigt. Maar soms kan deze emotie zomaar ontstaan en aanhouden, of telkens opkomen, ook als er géén gevaar dreigt. Dit kan een verlammende invloed hebben.

Angst leidt vaak tot een verhoogd spanningsniveau, met als gevolg dat tal van dingen meer moeite kosten of nóg angstiger aanvoelen.

Een van de specialisaties van Praktijk van der Leij is het behandelen van angst en onzekerheid of een gebrek aan zelfvertrouwen met behulp van hypnotherapie, NLP, EFT en klassieke hypnose. We bereiken hier opvallend goede resultaten mee! 

Hoe komt dat? In Jip en Janneke taal: Hypnotherapie werkt op een ander niveau, dan de therapie die u wellicht tot nu toe heeft ondergaan. De meeste reguliere therapieën voor angst werken op het mentale stuk. Het resultaat kan zijn, dat u volledig begrijpt wat er met u gebeurt en uitstekend weet wat u zou kunnen doen om er beter mee om te gaan. Dat is heel mooi, en belangrijk.

Met hypnotherapie werken we, wanneer nodig ook aan dat begrip. Maar daarnaast  kunt u met hypnose de oorzaak van de angst (die lang niet altijd bekend is) achterhalen, op een lichamelijk en emotioneel niveau, en die verwerken. Dat maakt dat de angst daadwerkelijk minder wordt of zelfs helemaal weggaat.

Graag vertellen we hier meer over tijdens een gratis kennismaking in onze praktijk in het Dominicanenklooster te Zwolle.