Virtuele maagband

 

 

Je streefgewicht bereiken en behouden met de virtuele maagband

Overgewicht kan je leven beheersen op een manier die negatief en uitzichtloos lijkt. Hypnotherapie kan je helpen om weer op gewicht te komen, je streefgewicht te behouden en zonder al te veel moeite gezonde en goede eetgewoontes te ontwikkelen.

Herken je dit? 

  • Na elk dieet dat je probeert kom je weer aan
  • Je gewicht schommelt heen en weer
  • ’s Avonds eet je de voorraadkast leeg terwijl je net gegeten hebt
  • Je overeet geregeld en stopt je dan helemaal vol
  • Je hebt hunkeringen naar ongezond eten
  • Vaak ben je in je hoofd bezig met eten
  • Als de zak open is moet je dooreten, ook al heb je geen trek meer
  • Bij stress of spanningen ga je alleen maar meer eten
  • Je humeur beïnvloedt wat je eet; je bent een emotie-eter

En daar wil je vanaf. Je wilt je leven niet meer laten controleren door je gewicht of je gedachten over eten. Je wilt niet meer moe zijn van het ongezonde eten, je wilt je weer fit en energiek voelen. Je wilt in staat zijn gezonde keuzes te maken en daar gelukkig mee te zijn. Voor jou zou het leven lichter en vrijer voelen als je zelf weer de controle over je eetgedrag zou hebben.

Met hypnotherapie blijvend op een gezond gewicht

Hypnotherapie kan je helpen om het gewicht dat je wilt te behalen en behouden, zonder dat je dit op wilskracht hoeft te doen. Zonder moeilijke diëten of 8-weekse plannen. En zonder dat je terugvalt en als een jojo terugschiet naar je oude gewicht. Dit kan al in 4 sessies behaald worden met de virtuele maagband. Hiervan heb je snel resultaat!

In een lichte trance zal je onderbewuste leren je te ondersteunen bij het behalen en houden van je streefgewicht. Het voelt alsof je een maagband hebt waardoor je minder gaat eten, geen last hebt van constante trek en je niet de hele dag bezig hoeft te houden met eten. Een maagband zonder de operatie en hoge kosten! Daarnaast zal de therapeut ook met je werken aan gezonde overtuigingen over eten en je lichaam, zodat je blijvend resultaat zult zien.

Natuurlijk is het geen wondermiddel, het vraagt van jou dat je er positief in gaat staan. Maar je kunt in 4 sessies flink afvallen, en dat gaat ook door na de sesssies. Omdat je onderbewuste je gaat helpen. Zodat je blijvend afvalt, zonder het gevoel te hoeven vechten – het voelt als iets natuurlijks – je hebt gewoon veel minder trek, en je zit veel eerder vol!

Overtuig jezelf en kom direct gratis kennismaken met één van onze hypnosecoaches om te bespreken of je geschikt bent voor de virtuele maagband.

Eet jij helemaal niet zoveel, maar pak je ’s avonds te vaak iets lekkers uit de kast? En wil jij die paar kilo snackkilo’s kwijt? Kijk hieronder hoe wij je kunnen helpen!

Meer informatie over Hypnose kun je hier vinden.

 

Merel Luth-van der Leij is onze meest ervaren hypnosecoach. Ze is expert op het gebied van stoppen met roken sessies en gecertificeerd Virtuele maagband Practitioner. Daarnaast is Merel kindercoach en combineert ze deze twee passies graag in haar kidshypnose! Merel heeft veel ervaring opgedaan binnen het sociaal pedagogisch werk, waarin ze werkte met gedragsanalyse in gezinnen die te maken hadden met autisme en aanverwante diagnoses.

Stoppen met roken

 

 

 

 

 

 

 

Thelma Toppenberg is niet alleen hypnotherapeut en NLP Practitioner, maar ook gecertificeerd Virtuele maagband Practitioner volgens de opleiding van de grondlegger Sheila Granger. Daarnaast is ze counselor en psycho-oncologisch therapeut gespecialiseerd in hypnotherapie bij lichamelijke klachten en pijn.
Ze heeft ook veel ervaring in het werken met slaapproblemen, stoppen met roken, burn-out, depressie, oncologie en rouwverwerking. Thelma wordt deels vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Vraag ons naar de status van haar wachtlijst.

Thelma Hypnotherapie Hyponose Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 

Britt Wilbrink  is niet alleen hypnosecoach, ook is ze ervaringsdeskundige op het gebied van de virtuele maagband. Haar specialiteit ligt in het helpen met afvallen en stoppen met roken. Britt is een zeer kundige hypnotiseur met een nuchtere en heldere aanpak.

Britt is vooral werkzaam in Meppel.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alyssa Demkens is hypnosecoach en yogadocente. Ze ziet in deze combinatie de kans om mensen te helpen in hun eigen ontwikkeling. Ze helpt graag om samen te werken aan overtuigingen en denkwijzen die jou wél dienen.

Alyssa: “Vaak weet je zelf heel goed wat je nodig hebt, maar soms kun je daar niet bij komen. Dan kan een hypnosecoach je helpen door samen te werken aan overtuigingen en denkwijzen die jou dienen. Ik heb dan ook een passie voor het opruimen en doorbreken van blokkades en oude patronen die niet meer bij je passen.”

Specialisaties: Hypnoyoga, stoppen met roken, afvallen, sporthypnose en het verbeteren van je zelfbeeld.

hypnose maagband alyssa zwolle meppel

 

 

 

 

 

 

 

 

Mascha Ringers is hypnotherapeut, ervaringsdeskundige in de mantelzorg en HSP-coach. Ze werkt ook graag met hypnosecoaching. Ze heeft een warme persoonlijkheid en is een nieuwsgierig en onderzoekend mens.

Mascha: “Ik geloof dat een persoonlijk groeiproces continu én spannend is. Maar je komt er altijd completer uit. Ik ben altijd op zoek naar wat mensen beweegt. Het is voor mij belangrijk dat jij je bewust wordt van de mogelijkheden die je in jezelf hebt om situaties te verbeteren. Jij bent de aangever en ik het hulpmiddel.”

Specialisaties: hypnotherapeut, HSP-coaching, virtuele maagband.

hypnose zwolle meppel Mascha