Stoppen met roken

Directe, klassieke hypnose is een zeer krachtige manier om op korte termijn snel resultaat te krijgen.die je zoekt, om zo snel en effectief mogelijk, blijvend een niet roker te worden of voor de rest van je leven slank door het leven te gaan! Boek nu je afspraak in Zwolle of Meppel!

Bij Praktijk van der Leij worden deze sessies soms gedeeltelijk vergoed.

Stoppen met roken: Met onze unieke combinatie van hypnotherapie en directe hypnose kun je, in de meeste gevallen, met één sessie al definitief stoppen met roken!

Door middel van (hypnotherapie) wordt je onderbewuste helemaal voorbereid om te gaan stoppen. Alles wat in jouw onderbewustzijn nog tegenwerkte om definitief te stoppen, gaat alvast meewerken!

Daarna gebruiken we directe hypnose om je onderbewuste duidelijk te maken dat je vanaf nu een niet-roker bent. Gefeliciteerd, je bent gestopt!

Overtuig jezelf en maak een afspraak bij één van onze hypnotiseurs!

Merel Luth-van der Leij is naast kindercoach ook nog eens een getalenteerd hypnotiseur! Ze is gespecialiseerd in stoppen met roken sessies, en in het aanbrengen van de (hypnotische) virtuele maagband. Daarnaast is ze al heel veel jaar een gelukkige niet-roker. Ze helpt jou er ook graag vanaf! Meer informatie over hypnose kun je hier vinden.

 

 

 

 

 

 

 

Thelma Toppenberg is niet alleen hypnotherapeut en NLP Practitioner, maar ook gecertificeerd Virtuele maagband Practitioner volgens de opleiding van de grondlegger Sheila Granger. Daarnaast is ze counselor en psycho-oncologisch therapeu, gespecialiseerd in hypnotherapie bij (moeilijk verklaarbare) lichamelijke klachten en pijn.
Ze heeft ook veel ervaring in het werken met slaapproblemen, burn-out, depressie, oncologie en rouwverwerking.

 

Thelma Hypnotherapie Hyponose Zwolle