Stoppen met roken

Directe, klassieke hypnose is een zeer krachtige manier om op korte termijn snel resultaat te krijgen. Zodat je zo snel en effectief mogelijk, blijvend een niet roker kunt worden. Of om duurzaam en gemakkelijk slank door het leven te gaan! Boek nu je afspraak in Zwolle of Meppel.

Bij Praktijk van der Leij worden deze sessies soms gedeeltelijk vergoed.

Stoppen met roken: Met onze unieke combinatie van hypnotherapie en directe hypnose kun je, in veel gevallen, met één sessie al definitief stoppen met roken!

Door middel van hypnotherapie wordt je onderbewuste helemaal voorbereid om te gaan stoppen. Alles wat in jouw onderbewustzijn nog tegenwerkte om definitief te stoppen, gaat alvast meewerken!

Daarna gebruiken we directe hypnose om je onderbewuste duidelijk te maken dat je vanaf nu een niet-roker bent. Gefeliciteerd, je bent gestopt!

Overtuig jezelf en maak een afspraak bij één van onze hypnosecoaches!

Merel Luth-van der Leij is  hypnosecoach ,expert op het gebied van stoppen met roken sessies en gecertificeerd Virtuele maagband Practitioner. Daarnaast is Merel kindercoach en combineert ze deze twee passies graag in haar kidshypnose! Merel heeft veel ervaring opgedaan binnen het sociaal pedagogisch werk, waarin ze werkte met gedragsanalyse in gezinnen die te maken hadden met autisme en aanverwante diagnoses.

Stoppen met roken

 

 

 

 

 

 

 

Thelma Toppenberg is niet alleen hypnotherapeut en NLP Practitioner, maar ook gecertificeerd Virtuele maagband Practitioner volgens de opleiding van de grondlegger Sheila Granger. Daarnaast is ze counselor en psycho-oncologisch therapeut, gespecialiseerd in hypnotherapie bij lichamelijke klachten en pijn.
Ze heeft ook veel ervaring in het werken met slaapproblemen, stoppen met roken, burn-out, depressie, oncologie en rouwverwerking. Thelma wordt deels vergoed vanuit de meeste aanvullende verzekeringen. Vraag ons naar de status van haar wachtlijst.

Thelma Hypnotherapie Hyponose Zwolle

 

 

 

 

 

 

 

 

Britt Wilbrink  is niet alleen hypnosecoach, ook is ze ervaringsdeskundige op het gebied van de virtuele maagband. Haar specialiteit ligt in het helpen met afvallen en stoppen met roken. Britt is een zeer kundige hypnosecoach, met een nuchtere en heldere aanpak en een kalmerende invloed. Je voelt je snel bij haar op je gemak!

Britt is vooral werkzaam in Meppel.