Wist jij dat we sinds 2018 ook Hypnotherapie en directe Hypnose in Meppel aanbieden?

We houden praktijk in het pand ‘Beauty and more’.aan de Industrieweg 1, 7944HT te Meppel

Gratis parkeren kan op het terrein, of aan de industrieweg zelf.

Welke therapeuten en coaches kun je hier tegenkomen?

linden praktijk van der leij hypnose zwolle meppel

Linden van der Leij

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Linden is maatschappelijk werker, NLP’er, hypnotherapeut en oprichter van Praktijk van der Leij. Ze is empathisch en stelt je op je gemak. Ze is gepassioneerd, nuchter én openminded. Ook leest ze zelden iets anders dan vakliteratuur en gaat ze het liefst elke maand op cursus!

Linden: “Ik vind zo ongeveer álles mooi aan mijn vak. Maar vooral dat ik iemands kern mag zien, want kwetsbaarheid maakt een mens mooi! En ik mag het helemaal op mijn manier doen. Ik hou ervan om ook af en toe te kunnen lachen samen. En ik geef ook terug wat mij opvalt, want ik wil een gelijkwaardig gesprek. Van mens tot mens.”

Specialisaties: jongeren vanaf acht jaar,  tieners en volwassenen met angsten, onzekerheid of PDS. En mensen die last hebben van een druk hoofd of meer uit zichzelf willen halen, maar dat nog niet doen omdat ze zichzelf onbewust tegenwerken.

mascha praktijk van der leij hypnose zwolle meppel maagband hypnotherapie

Mascha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mascha is hypnotherapeut, HSP-coach, fervent NLP’er, en ervaringsdeskundige in de mantelzorg. En oh ja: ze werkt ook graag met hypnosecoaching! Ze is nuchter én open-minded  en altijd op zoek naar wat mensen beweegt. Maar ook: rechtdoorzee en enthousiast. En inventief genoeg om nét dat onderliggende thema te vinden, dat iemand anders niet vindt. Daardoor krijg je vaak verrassende nieuwe inzichten!

Mascha: “Een persoonlijk groeiproces is spannend, maar je komt er altijd completer uit. Ik vind het gaaf wanneer je je bewust wordt van de mogelijkheden die je in jezelf hebt om situaties te verbeteren. En daarin ben jij de aangever en ik het hulpmiddel.”

Specialisaties: Hooggevoeligheid, NLP,  burnout/overspannenheid, (faal) angst/paniek, gebrek aan zelfvertrouwen, lichaamsgerichte problematiek, familie systemen/patronen, het plaatsen van de virtuele maagband en ondersteunen van partner en familie bij PTSS.

hypnose meppel hypnotherapie

Britt

 

 

 

 

 

 

 

 

Britt is hypnosecoach en ervaringsdeskundige bij Praktijk van der Leij.  Daarvoor werkte ze jarenlang met mensen met een beperking. Britt is lekker toegankelijk, humoristisch, en nuchter en betrouwbaar. Ze stelt je helemaal op je gemak en heeft een heldere aanpak.

Britt: “Eerst deed ik de Front Office, maar ik werd al snel de rechterhand van Linden. Toen vroeg Linden me, of ik me om wilde scholen tot hypnosecoach. Dat vond ik zó tof! Ik hoor nu vaak, dat ik een kalmerend effect heb op mensen. Daar ben ik dankbaar voor. Dus ik haalde ook mijn PSBK, en op dit moment ben ik bezig met een opleiding tot Life Coach. Heel gaaf allemaal.

Specialisaties: afvallen met snacksessies of een virtuele maagband en stoppen met roken.

Meer over Hypnotherapie en hypnose op https://praktijkvanderleij.nl/hypnotherapie/

Meer over de virtuele maagband: https://praktijkvanderleij.nl/virtuele-maagband/